Hordalandsfotball

Breddefantasy – oppdatering 5.august

  • Odd Løvset

Her får dere en liten oppdatering på Breddefantasy foran seriestarten i morgen. Først vet vi at det har vært noen problemer med siden i dag, men det skal være rettet. Vi satser på at det er et forbigående problem.

Ellers har responsen vært veldig bra. På litt over to døgn har over 460 lagt inn sitt mannskap til 3.divisjon avdeling 4. Vi gleder oss til fortsettelsen. Husk fristen for å registrere ditt lag er fredag 6.august klokken 1800.

Nyheter:
I dag har vi lagt til noen nye spillere i spillet. Jo Nymo Matland signerte denne uken for Lyn 1896 FK. Han er lagt in som forsvarer, men med 250 på toppnivå i Norge for klubber som Sarpsborg 08, Tromsdalen, Aalesund, Tromsø og senest Ham-Kam er 34-åringen en klar forsterkning. Lyn melder at han kommer til å bli viktig på dødballer.

I tillegg har vi lagt inn litt flere spillere i Brann 2 troppen. Om de kommer til å spille vet vi selvsagt ikke, men vi valgte å flytte ned noen som var med i A-troppen for å ha litt bredere utvalg fra Brann 2. Det gjelder spillere som Wolfe, Wassberg, Heggebø, Grøgaard, Haaland og Olsen Pettersen.

Årdal melder til oss at duoen Truls Hovland og Sigve Saur begge er usikre foran denne sesongen. Dermed bør en sjekke litt ekstra før en velger disse som kandidater til sin tropp.

Lysekloster meldte i dag om signeringen av den argentinske forsvaren Frederick «Fede» Smith er klar for klubben.  Han kommer fra amerikansk college fotball. Endel spillere har slitt med skade i oppkjøringen for laget, så det kan være greit å sjekke ut litt mer på klubbens hjemmeside hvem som bli klar.

Bjarg melder på sine sider at Joar Høviskeland er skadet til serieåpningen mot FK Fyllingsdalen fredag. I en av de første treningskampene fikk Marius Mikkelsen en skade som setter han ut for deler av høstsesongen.

Husk fristen for å levere lag fredag klokken 1800! Lever ditt lag på www.breddefantasy.no (Husk å velge NT-ligaen avdeling 4)

Les mer om spillet i artikkelen HER