Hordalandsfotball

Breddefantasy – runde 2

  • Odd Løvset

Den første uken med Breddefantasy var over på tirsdag og lederlaget «Prøve litt» hentet hjem hele 97 poeng den runden. I skrivende stund er det 657 managere med som forsøker å sikre seg heder og ære denne sesongen med sitt Breddefantasy lag.

Fristen for å levere lag til runde 2 er lørdag 14.august klokken 1400.

Nyheter:
– Inn har vi lagt Henrik Mathias Bakke som er ny keeper i Fana. Han spilte i serieåpningen borte mot Frigg. Hos Lyn er også nyankomne Anwar Pellegrino på plass. Han har notert seg for 29 mål på de 50 kampene han har spilt for Lyn i sin forrige periode.

– To nye spillere har også signert for Bjarg. Abdel-Hedi Ali kommer fra Ready og bytter klubb her i spillet, mens Brede Sandmoen er midtbanespiller og kommer fra Strømmen. Han legges inn som ny.

– Halldor Broddi Thorsteinsson er ny i spillet for Sandviken.

– I den første runden ble kampen Lyn – Årdal flyttet ut, da de måtte utsettes. Vi kommer tilbake til dato og ikke minst hvilken runde den kampen skal spilles i.

– Breddefantasy fra 4.divisjon menn er vi i gang med å sette opp, men det mangler fortsatt noen klubber. Vi vil bruke helgen på å få purret de opp. Planen er lansering mandag kveld kl 1800.

Under et maskinvalgt Drømmelaget fra 1.runde