Hordalandsfotball

Breddefantasy nytt helgen 24-26.september

  • Odd Løvset

Hei

Da er det runde i Norsk-Tipping ligaen 3.divisjon avdeling 4 og BA-ligaen 4.divisjon.

4.divisjon
4.divisjon har frist allerede i kveld med oppgjøret Bergen Nord – Smørås i duell på Salhus. Fristen er klokken 19.30 i kveld. Kampen Osterøy – Frøya er nå flyttet til tirsdag klokken 19.15, men den kommer til å telle denne runden.

Det er verdt å merke seg at neste runde allerede starter onsdag 29.september med kamper. Da har flere lag «doble» kamper i den runden. I løpet av kort tid vil rundene 9 og 10 også være på plass i systemet.

3.divisjon
Fristen her er lørdag klokken 13.00. Runden er ferdig søndag. Rundene 11 og 12 kommer også snart inn i systemet.

Om du vil spille gå til breddefantasy.no for å delta.

Under et computergenerert Drømmelag fra 4.divisjon: