Hordalandsfotball

Oddstips 12.september

  • Eirik Gudmundsen


Tipsene trillet inn alle som en lørdag! Vant du ikke på Lotto i går? Fortvil ikke, det er mulig å vinne på Oddsen i dag i stedet. Utvalget er bra med en god del norske kamper.

Sandefjord – Vålerenga B 2.15
Vi velger oss kampen mellom Sandefjord og Vålerenga som vår kamp i dag. Sandefjord ligger på 11.plass med 21 poeng. Vålerenga ligger på 7.plass med 27 poeng. Sandefjord har bare vunnet 1 kamp på sine 6 siste. 3 uavgjorte og 2 tap er fangsten der. Vålerenga har spilt mye uavgjort på sine 6 siste, hele 4 kamper, 1 seier og 1 tap. Oddsen på kampen: H 3.10, U 3.50 og B 2.15. Vi tror Vålerenga vinner denne kampen til 2.15 i odds. Kampstart kl. 1800.

Andre forslag
Milan – Lazio H
Haugesund – Sarpsborg 08 H
Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

Flax: