Hordalandsfotball

Oddstips 13.september

  • Eirik Gudmundsen


Ny uke og nye muligheter på Oddsen. Utvalget i dag innehar dessverre ingen norske kamper, men vi finner en del kamper på toppnivå. Stort sett rester fra helgens runde.

Everton – Burnley (Over 2.5 mål) Ja 2.00
Vi velger oss en kamp fra Premier League mellom Everton og Burnley som vår hovedkamp. Everton ligger på 8.plass med 7 poeng. Med seier her klatrer de opp i toppen på Premier League. Burnley ligger på 18.plass med ett poeng etter 3 kamper. Oddsen på kampen: H 1.70, U 3.65 og B 4.70. Vi velger oss en handikap løsning i denne kampen. Vi tor det blir over 2,5 mål til 2.00 i odds. greit å kunne doble pengene sine på en mandag. Kampstart kl 2100.

Andre forslag:
Elfsborg – Häcken H
Bologna – Hellas Verona FC H

Dagens Pott:

Flax: