Hordalandsfotball

Oddstips 14.september

  • Eirik Gudmundsen


Ingen norske kamper på odds menyen i dag, men mange godbiter likevel. Champions League gruppespill er i gang igjen og vi har en del profilerte oppgjør der. Ellers er det Championship kamper fra England på menyen.

Lille – Wolfsburg B 2.60
Vi velger oss en kamp i Champions League mellom Lille og Wolfsburg som vår hovedkamp i dag. Lille har startet den hjemlige sesongen i år langt under pari. De ligger godt ned på tabellen med en synkende formkurve. Wolfsburg har full pott og topper tabellen i Tyskland etter 4 kamper foran Bayer Munchen. Oddsen på kampen: H 2.70, U 3.10 og B 2.60. Vi satser på Wolfsburg gode form , de tar seieren i denne kampen til gode 2.60 i odds. Kampstart kl 2100.

Andre forslag
Barcelona – Bayer Munchen B
Blackburn – Hull H

Dagens Pott:

Flax: