Hordalandsfotball

Oddstips 15.september

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om trekning i Vikinglotto i dag. Det er hele 30 millioner i førstepremie potten. Oddsen i dag byr på
runde i OBOS-ligaen. Champions League gruppespillet fortsetter med mange kamper i dag. Vi har også en del kamper i Championship fra England. Så det er en del å velge i.

Flekkerøy – Kjelsås B 1.95
Vi velger oss norsk i dag og kampen mellom Flekkerøy – Kjelsås i PostNord-ligaen. Begge lag ligger et stykke nede på tabellen. Flekkerøy på 13.plass og nest sist på tabellen med 11 poeng. Kjelsås ligger på 11.plass med 18 poeng. Gjestene Kjelsås har noen kamper mindre spilt enn de nærmeste lagene over seg. Kjelsås har ikke tapt på sine 6 siste kamper. Bare vunnet en og resten uavgjort. Flekkerøy har tapt tre, to uavgjorte og vunnet en på sine 6 siste. Oddsen på kampen: H 3.00, U 3.55 og B 1.95. Vi tror at Kjelsås vinner og dobler pengene våre. Kampstart kl 1800.

Andre forslag:
Stjørdals Blink – Strømmen H
Birmingham – Fulham B
Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Dagens Pott:

Flax: