Hordalandsfotball

Oddstips 16.september

  • Eirik Gudmundsen


Vant du ikke på Vikinglotto i går, ikke fortvil , det er nye muligheter på Oddsen idag. En av de to som ble spilt av våre forslag gikk inn. Utvalget i dag er hovedsakelig Europa League . Vi har et norsk lag med, Bodø Glimt. Det norske kvinnelandslaget skal også i aksjon i dag med hjemmekamp mot Armenia.

Leicester – Napoli U 3.35
Vi velger oss kampen mellom Leicester City og Napoli i Euro League som vår hovedkamp i dag. Leicester har begynt sesongen i den hjemlige serien sånn midt på treet med 2 tap og 2 seire. Napoli har full pott etter 3 kamper i sin hjemme serie. Oddsen på kampen: H 2.35, U 3.35 og B 2.85. Vi tror Napoli klarer en uavgjort i denne kampen til gode 3.35 i odds. Kampstart kl 2100.

Andre forslag
Bodø/Glimt – FC Zorya Luhansk H
Rangers – Lyon H

Dagens Pott:

Flax: