Hordalandsfotball

Oddstips 17.september

  • Eirik Gudmundsen


De som fulgte oss torsdag kunne glede seg overto gode treff på torsdagens bonge. I dag er det trekning i Euro Jackpot. Hele 102 millioner kroner i spill. Kanskje du er den heldige? Utvalget på Oddsen i dag preges av kamper på litt lavere nivå, men noen godbiter på høyt nivå får vi også om enn litt sent på kvelden.

Newcastle United – Leeds B 2.25
Vi velger oss kampen mellom Newcastle United og Leeds i Premier League som vår hovedkamp. Begge lag ligger i «sumpen» så langt denne sesongen. Hjemmelaget ligger på nestsisteplass med ett poeng, en uavgjort og tre tap er fasiten så langt. Leeds ligger på fjerdesisteplass med to poeng, to uavgjorte og to tap er beholdningen der. Oddsen på kampen: H 2.95, U 3.50 og B 2.25. Vi tror Leeds vinner dette oppgjøret selv om de har gått på noen smeller så langt. Kampstart kl 2100.

Andre forslag
Sassuolo – Torino H
Cercle Brugge – KAS Eupen H

Dagens Pott:

Flax: