Hordalandsfotball

Oddstips 18.september

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om trekning i Lotto i dag. Føler du deg heldig, da kan de lønne seg med en innsats. Oddsen i dag byr på et bra utvalg med kamper. En del norske kamper også i dag, men bare på herresiden. Ellers er det kamper fra hele Europa og mye på lavere nivå.

Odd – Lillestrøm B 2.70
Vi velger oss Kampen mellom Odd og Lillestrøm i Eliteserien som vår kamp i dag. Odd ligger på 11.plass med 23 poeng og en nedadgående formkurve. Lillestrøm ligger på 5.plass med 31 poeng. De henger fortsatt med i toppen av tabellen, det er bare ett poeng opp til 3.plass. Lillestrøm gikk på en smell mot Brann i forrige runde. Oddsen på kampen: H 2.45, U 3.45 og B 2.70. Vi tror Lillestrøm rister av seg tapet i forrige runde og vinner dette oppgjøret til 2.70 i odds. Kampstart kl 1800.

Andre forslag:
Kristiansund BK – Haugesund H
Aston Villa – Everton H

Dagens Pott:

Flax: