Hordalandsfotball

Oddstips søndag 19 september.

  • Eirik Gudmundsen


Ny dag og nye muligheter på Oddsen i dag. De som fulgte oss i går kunne innkassere gode kroner på tre av tre spill! Noen norske kamper finner vi denne dagen, en del kamper i Eliteserien og i Norsk-Tipping ligaen. Ellers er det bra utvalg fra de forskjellige Europeiske ligaer.

Tromsø – Brann B 3.00
Vi velger oss kampen mellom Tromsø og Brann. Tromsø ligger på 13.plass med 15 poeng. Brann ligger på 15 og på nestsisteplass med 13 poeng. Det er bokstavelig talt bunnstrid vi snakker om her. Tromsø har tapt tre, to uavgjorte og en seier på de 6 siste kampene. Brann med to tap, to uavgjorte og to seire på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 2.20, U 3.45 og B 3.00. Med seier her vil Brann gå forbi Tromsø på tabellen. Og det tror vi kommer til å skje. Med 3.00 i odds. Kampstart kl 2000.

Andre forslag
Juventus – Milan H
Viking – Bodø Glimt B

Dagens Pott:

Flax: