Hordalandsfotball

Oddstips 10.oktober

  • Eirik Gudmundsen


For de som har fulgt våre hovedtips de siste tre dager så kan de glede seg over voksende formue. Utvalget på Oddsen i dag er mye likt som i går med et bra utvalg norske kamper og spennende oppgjør i VM kvalifiseringskamper for herrene.

Egersund – Skeid U 3.60
Vi velger oss toppoppgjøret mellom Egersunds og Skeid i Post Nord avdeling 2. Begge lag har 44 poeng og ligger som henholdsvis 1 og 2 på tabellen. La oss ta oddsen først: H 1.87, U 3.60 og B 3.20. Egersunds har vunnet sine 6 siste kamper. Skeid har fire seire og to uavgjorte på sine 6 siste kamper. Vi synes det lukter uavgjort her. Og det til gode 3.60 i odds. Det står en del på spill i denne kampen, da en vinner trolig vil rykke direkte opp til OBOS ligaen. Nummer 2 må gjennom kvalifisering. Kampstart kl 1500.

Andre forslag
Italia – Belgia H
Spania – Frankrike H

Dagens Pott:

Flax: