Hordalandsfotball

Oddstips 11.oktober

  • Eirik Gudmundsen


Ny uke og nye muligheter på oddsen. For de som fulgte oss i går så ble det en innbringende dag på oddsen. Dagens odds utvalg byr på en helnorsk kamp i Norsk Tipping-ligaen. Ellers så går det i landskamper og kvalifisering til VM. Norge skal møte Montenegro på Ullevål i kveld. Vi velger oss den kampen som vår hovedkamp.

Norge – Montenegro (Holder Norge nullen og vinner?) Ja 2.45
De fleste vet nå hva som står på spill i dette oppgjøret. Her må Norge vinne om man skal ha en mulighet til å komme seg til VM. Vinner man da blir siste kamp mot Nederland avgjørende for hvor man havner på tabellen. Førsteplassen går direkte til VM. Andreplassen må ut i en kvalik i en gruppe på 12 lag, der bare tre lag går videre. Oddsen på kampen: H 1.52, U 3.90 og B 5.50. Litt lav odds på hjemmeseier gjør at vi velger handikap spillet Norge vinner og holder nullen til 2.45 i odds. Kampstart kl 2045.

Andre forslag:
Latvia – Tyrkia , handikap over 3.5 mål til 2,75 odds.
Libya – Egypt B

Dagens Pott:

Flax: