Hordalandsfotball

Oddstips 12.oktober

  • Eirik Gudmundsen


Vårt hovedspill satt igjen mandag. Utvalget i dag på Oddsen består mest av landskamper. VM kvalifiseringen fortsetter for fullt og det er noen godbiter her som Ungarn mot England i dag. Eller så har vi en kamp i PostNord- ligaen mellom Asker og Tromsdalen.

Asker – Tromsdalen (Pause/Slutt) U/H 5.50
Vi velger oss nevnte kamp, Asker mot Tromsdalen. Det er nummer 3 og 4 på tabellen som møtes i dette oppgjøret. Foran seg har de Hødd og Kongsvinger. Kongsvinger med 53 poeng, suverene i år. Hødd med 45 poeng med med 2 kamper mer spilt enn lagene som møtes i dag. Asker med 39 og Tromsdalen med 34 poeng. Det er nok Asker som ligger best an til å kapre 2.plass og dermed kvalifisering til opprykk til OBOS-ligaen. Begge lag har 4 seire, en uavgjort og ett tap på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 1.87, U 3.65 og B 3.15. Vi velger oss et handikap spill, uavgjort til pause og seier til Asker til 5.50 i odds. Kampstart kl 1600.

Andre forslag:
Albania – Polen B
Ungarn – England, handikap, begge lag scorer, 2.85 i odds.

Dagens Pott:

Flax: