Hordalandsfotball

Oddstips 14.oktober

  • Eirik Gudmundsen


Det er torsdag og nye muligheter på Oddsen. Utvalget i dag er noe magert, men det gjelder å finne de rette tipsene selv om det er slik. Vi har et par norske kamper i Norsk Tipping-ligaen i dag . Ellers er det litt ymse i utvalget.

NTNUI – Melhus (Melhus vinner 1-0) Odds 14.50
Vi velger oss kampen mellom NTNUI og Melhus i Norsk Tipping liga avdeling 5. NTNUI ligger på 11.plass med 8 poeng like over nedrykkstreken. Melhus ligger på 13.plass med 5 poeng og nestsist på tabellen. Ikke noe toppoppgjør akkurat. Oddsen på kampen: H 2.55, U 3.80 og B 2.15. Vi tror Melhus vinner dette oppgjøret. Hvorfor? Melhus har 2 kamper mindre spilt enn NTNUI . De to siste kampene til Melhus har endt uavgjort. Det er høstferie i Trøndelag denne uken. Vi tror Melhus vinner 1-0 til 14.5 i odds. Kampstart kl 1800.

Andre forslag:
NTNUI – Melhus B
Bolivia – Paraguay H

Dagens Pott:

Flax: