Hordalandsfotball

Oddstips 9.oktober

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om trekning i Lotto i dag. Kanskje du er den heldige der? Oddsen i dag byr på en del norsk fotball. Det er runde i Toppserien. På herresiden er det et bra utvalg på lavere nivå. Det er landslagspause ennå og det er en del landskamper på Oddsen også i dag.

Øygarden – Kjelsås (O/U 3.5 mål) Over 2.45
Vi velger oss en kamp i PostNord-ligaen avd. 2 mellom Øygarden og Kjelsås som vår hovedkamp. Øygarden ligger på 8.plass med 26 poeng. Kjelsås ligger på 10.plass med 24 poeng. Ikke så veldig stor avstand mellom lagene. Øygarden har på sine 6 siste kamper 5 uavgjorte og 1 tap. Kjelsås står med to av hver sort på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.50 og B 3.05. Litt lav odds på hjemmeseier gjør at vi velger en handikap variant over 3.5 mål til 2.45 i odds. Det blir en regntung gressbane for gjestene dette. Kampstart kl 1400.

Andre forslag
Sotra – Fram H
Stord – Lyn H

Dagens Pott:

Flax: