Hordalandsfotball

Fotballgalla 2019!

Fotballgalla 2019!

Årets begivenhet

– lokalfotball avslutning 2.november, Scandic Bergen City Håkonsgaten

BA, Scandic og Hordalandsfotball inviterer fotballfamilien til årets fotballgalla på Scandic Bergen City Håkonsgaten lørdag 2.november klokken 18.00.  Prisene som skal deles ut er for klubbene i 2.- og 3.divisjon damer og 3-, 4- og 5.divisjon menn. Det rundt 450 plasser tilgjengelig for klubber/spillere å kjøpe. Prisen for billettene blir kroner 360. Dette inkluderer arrangementet og middagsbuffet/dessertbuffet. Billettene blir snart lagt ut for salg tirsdag 10.september. Det er førstemann til møllen prinsippet som gjelder. Billetter finner dere HER

Alle de nominerte er selvsagt invitert som våre gjester og trenger ikke å kjøpe billett!

Følgende priser skal deles ut
# Årets trener (2 priser)
# Årets vertskap
#Årets frivillig
# Årets Lag/Klubb
# Årets Dommer
# Årets Hederspris
# Årets spiller (8 priser)
# Årets sosiale medieklubb

Prisene blir delt ut i disse klassene, og prisene gjelder divisjonene som er nevnt over. En jury bestående av Rune Eriksen (Nyhetsredaktør, BA), Per Kolstad (BA), Bernt-Erik Haaland (BA-sporten) og Odd Løvset (Hordalandsfotball)  avgjøre hvem som vinner. I kategorien Årets Dommer vil også leder av kretsens dommerkomité, Petter Toppe.

Kriteriene for de ulike klassene og hvordan gi ditt bidrag:

# Årets trener (2 priser)
Her vil fem trener hos herrene og tre hos damene bli nominert til årets trener. For å bli nominert har du gjerne ledet en klubb som har overrasket, imponert motstanderne eller juryen gjennom sesongen.

# Årets vertskap
Her vil komiteen jobbe aktivt med å høre med lagets kapteiner om hvilke klubber som har imponert som vertskap denne sesongen. Er du en god vert? Da kan denne klassen være for akkurat din klubb. Tre klubber blir nominert.

#Årets frivillig
Det er mange aktive frivillige, så her burde det vært mange priser. Vi har derimot kun en pris dette året. Vi ber klubbene eller privatpersoner sende en mail til galla@hordalandsfotball.no eller galla@ba.no for å tipse om kandidater. Husk ditt fulle navn og kontaktinformasjon. I tillegg må du skrive en kort beskrivelse om hvorfor akkurat din kandidat fortjener denne prisen. En pris. Fristen for innspill er 14.oktober

# Årets klubb
Her kan lagene som deltar i konkurransen spille inn til oss det de mener er årets lag. Er det en klubb som har prestert over evne, har mye positivitet rundt egen klubb, skaper blest om seg selv på grunn av positiv omtale? Klubben har gjerne klart å rykke opp i flere avdelinger. Har du forslag, så send en mail til galla@hordalandsfotball.no eller galla@ba.no . Husk ditt fulle navn og kontaktinformasjon. I tillegg må du skrive en kort beskrivelse om hvorfor akkurat din kandidat fortjener denne prisen. Fristen for innspill er 14.oktober. Tre klubber blir nominert.

# Årets Dommer
Har du et dommernavn som skaper en god tone på banen, er smilende og får gjennomført kampen med stil?  Dette gjelder dommere som i sitt daglige har sitt virke å dømme i divisjonene nevnt over. Tre kandidater blir nominert. Juryen vil bli utvidet med en fra dommerkomiteen i NFF Hordaland til å avgjøre vinneren. Har du forslag, så send en mail til galla@hordalandsfotball.no eller galla@ba.no. Husk ditt fulle navn og kontaktinformasjon. I tillegg må du skrive en kort beskrivelse om hvorfor akkurat din kandidat fortjener denne prisen. Fristen for innspill er 14.oktober.

# Årets Hederspris
Juryen vil finne en kandidat som fortjener denne hedersprisen. Har du forslag, så send en mail til galla@hordalandsfotball.no eller galla@ba.no . Husk ditt fulle navn og kontaktinformasjon. I tillegg må du skrive en kort beskrivelse om hvorfor akkurat din kandidat fortjener denne prisen. Fristen for innspill er 14.oktober.

# Årets sosiale medieklubb (soMe)
Er din klubb aktiv på sosiale medier? Juryen følger gjennom sesongen med på sosiale medier og leter etter de klubbene som fortjener å kjempe om en pris. Vi ser på Facebook, Twitter og Instagram i denne omgang. For å bli med i kategorien, så må klubbene være aktive på disse mediene. Vi ser på aktivitetsnivået og hva som legges ut. Det er ikke et krav at en må bruke alle de tre nevnte sosiale mediene. Tre klubber blir nominert.

# Årets spiller
Her vil juryen søke råd hos de ulike kapteinene på lagene, samt legge vekt på egne erfaringer fra alle de kampene juryen vil dekke. En person plukkes ut som vinner i sin avdeling  og får prisen Årets Spiller. Totalt blir det delt ut 8 priser her.

Bli med å feire bredden i lokalfotballen du også! (Aldersgrense 18 år).

Kjøp billetter HER