Hordalandsfotball

Personvern

Hvem er vi?
Hordalandsfotball er en side for og av lokalt fotballinteresserte. Vi er eid av Hordalandsfotball AS, org.nr 911 967 170.

Vår nettstedsadresse er: http://hordalandsfotball.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn
Vi samler ikke aktivt inn opplysninger om brukerne av siden. Noe innsamling vil trolig finne sted vi av Google Analytics som brukes på siden. Dette kan være lokalitet, tidsbruk på siden o.l. via tekniske prosesser, men dette identifiserer ikke personer.  Disse opplysningene brukes kun til å måle trafikk på siden.

Lagring av epostadresser finner kun sted om du registrerer deg som bruker. Ønsker du at vi skal slette dine opplysninger, så sender du en epost til odd (a) hordalandsfotball.no

Kommentarer
Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media
Vi laster opp bilder til nettstedet, og forsøker å unngå bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS).

Informasjonskapsler
Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» , vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse
Vi bruker Google Analytics for å måle/analysere trafikken på vår nettside

Hvem vi deler dine opplysninger med
Vi deler ikke dine opplysninger med tredjepart. Eneste som kan ha tilgang til disse er ansatte i Divint AS, selskapet som har laget siden.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg
Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg
Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg
Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer. Google Anaytics vil måle trafikken på siden.

Din kontaktinformasjon
Om du ønsker kontakt med oss, så ber vi deg sende en mail til odd(a) hordalandsfotball.no

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger
Vi beskytter personopplysningene gjennom pålogging til konto. Den enkeltes konto er det kun administrator eller bruker selv som har tilgang til.

Våre rutiner for datalekkasjer
Vi har et internt rapporteringssystem sammen med utvikleren av siden, slik at vi hele veien jobber med å hindre eventuelle datalekkasjer.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra
Vi mottar tredjepartsopplysning fra Google Anaytics. Dette i forhold til geografi og brukerfrekvens.

mvh

Hordalandsfotball.no